cannagroep

Veelgestelde vragen

Wat doet CannaGroep precies?

CannaGroep is een toonaangevende ondernemingsgroep die verschillende facetten van de cannabisindustrie samenbrengt onder één dak, met diensten variërend van productontwikkeling en groothandel tot educatieve platforms en consultancy.

Wat is de visie van CannaGroep?

Onze visie is om de meest gerespecteerde en invloedrijke speler in de cannabisindustrie te zijn door continu te innoveren en samenwerkingsverbanden aan te gaan die onze reikwijdte en impact vergroten.

Welke kernwaarden hanteert CannaGroep?

Onze kernwaarden zijn innovatie, kwaliteit, educatie, veiligheid en duurzaamheid. We streven naar voortdurende verbetering, leveren hoogwaardige producten, bieden uitgebreide informatie en training, prioriteren veiligheid en promoten milieuvriendelijke praktijken.

Welke diensten en producten biedt CannaGroep aan?

We bieden een breed scala aan diensten en producten, waaronder productontwikkeling van cannabisproducten, groothandel en distributie via Cannagigant, educatie en training, consultancy voor bedrijven, en diverse online platforms.

Wat houdt de productontwikkeling bij CannaGroep in?

Onze productontwikkeling omvat het creëren van hoogwaardige cannabisproducten zoals CBD-oliën, edibles, en cosmetica, die voldoen aan strikte industriestandaarden.

Wat voor educatieve diensten biedt CannaGroep aan?

We bieden cursussen en workshops over het gebruik en de voordelen van cannabis, gericht op het vergroten van het bewustzijn en begrip van cannabis.

Hoe kan CannaGroep bedrijven in de cannabisindustrie helpen?

Onze consultancy-diensten bieden advies en ondersteuning aan bedrijven en ondernemers die actief zijn of willen worden in de cannabisindustrie, met diepgaande kennis en expertise.

Wat zijn de toekomstige plannen van CannaGroep?

We zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van ons aanbod en het verkennen van nieuwe markten, inclusief het lanceren van een gespecialiseerde cannabisbank voor zakelijke klanten en het verder ontwikkelen van onze online leerplatforms.

Hoe kan ik gratis samples van CannaGroep ontvangen?

Als u interesse heeft in een product van een van onze partners, neem dan direct contact met ons op en ons team zorgt ervoor dat u gratis een sample ontvangt.

Gratis Samples?

Heeft u interesse in een product van een van onze partners?

Neem dan direct contact met ons op en ons team zorgt ervoor dat u gratis een sample ontvangt!

Neem contact met ons op

Scroll naar boven